Microsoft ongewenste mail

augustus 2019

Microsoft beid momenteel geen oplossing voor e-mail die verzonden worden naar @hotmail of @outlook. Voor onverklaarbaar reden worden tal e-mails als incorrect als SPAM gemarkeerd. 

We hadden ook gebruik gemaakt van SMTPtrubo end sindgrid maar de resultaten bleven het zelfde. Indien Microsoft hier binnen kort niet met een oplossing komt, raden we iedereen aan om Gmail of Yahoo te gebruiken. 

UPDATE: Momenteel zijn zijn we al onze systemen aan bijwerken om smtp Amazone relay te gebruiken. Zo hebben hebben we dit probleem opgelost.

Update van php

augustus 2019

Alle servers werden geupdate naar nieuw stabiele versie van php 7.3. Sinds vorige maand hebben we ook geen enkele server meer op php5.6 die voor sommige website nodig was door het gebruikt van oudere scrips. 

A2 Hosting still down?!

mei 2019 

A2 hosting klanten hadden al hun website's down voor meer dan 8 dagen! A2 hosting was geïnfecteerd door ransomware, waardoor alle Windows based server en WordPress  hosting buiten dienst waren. meer info

Dit is een nachtmerrie voor wel hosting bedrijf, en doen er uiteraard alles aan om dit te voorkomen. Onze diensten zouden nooit 8 dagen buiten dienst zijn, de uptime is voor ons van hoogste belang.

Geen verborgen kosten!

duidelijk en overzichtelijk

Wij draaien niet rond de pot maar bieden u meteen duidelijk onze beste prijs aan. Wij verbergen onze prijzen niet met misleide prijzen te publiceren. Indien u iets niet duidelijk vind of heeft u een prijs offerte op maat nodig, dan zenden we u deze graag toe zonder verplichtingen. 

Versio en Neostrada prijsverhoging

januari 2019

Met de start van het nieuw jaar hebben 2 grote spelers uw webhosting en domein tarieven verhoogt. Sommige hosting pakketten wel met 400%. Wees gerust, wij zien geen reden om onze tarieven te verhogen, in tegendeel.

Onze 1Gb shared-hosting bied u professionele hosting vanaf €10,62 /jaar (= €0.885/maand)

© 2019 blog.website-hosting.be with webcreator available