Storing Zondag 01-10-2021 

january 2021

Verbindingsproblemen met bepaalde servers worden momenteel vastgelegd. Sommige servers zijn op dit moment mogelijk niet beschikbaar. Onze beheerders zijn op de hoogte van het probleem en doen er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Microsoft ongewenste mail

augustus 2019

Microsoft bied momenteel geen oplossing voor e-mail die verzonden worden naar @hotmail of @outlook. Voor onverklaarbare reden worden tal van e-mails incorrect als SPAM gemarkeerd. 

We hebben intussen ook gebruik gemaakt van SMTPturbo end sendgrid, maar de resultaten bleven het zelfde. Indien Microsoft binnenkort niet met een oplossing op de proppen komt, raden we iedereen aan om Gmail of Yahoo te gebruiken. 

UPDATE: Momenteel zijn we al onze systemen aan bijwerken om smtp Amazone relay te gebruiken. Zo hebben hebben we dit probleem opgelost.

Update van php

augustus 2019

Alle servers werden geupdate naar nieuw stabiele versie van php 7.3. Sinds vorige maand hebben we ook geen enkele server meer op php5.6 die voor sommige website nodig was door het gebruikt van oudere scrips. 

A2 Hosting still down?!

mei 2019 

A2 hosting klanten hadden al hun website's down voor meer dan 8 dagen! A2 hosting was geïnfecteerd door randsomware, waardoor alle Windows based server en WordPress  hosting buiten dienst was. meer info

Dit is een nachtmerrie voor ieder bedrijf die hosting aanbied. Wij doen er uiteraard alles aan om dit te voorkomen. Onze servers kunnen nooit 8 dagen buiten dienst zijn, de uptime is voor ons van hoogste belang.

Geen verborgen kosten!

duidelijk en overzichtelijk

Wij draaien niet rond de pot maar bieden u meteen duidelijk onze beste prijs aan. Wij verbergen onze prijzen niet met misleide prijzen te publiceren. Indien u iets niet duidelijk vind of heeft u een prijs offerte op maat nodig, dan zenden we u deze graag toe zonder verplichtingen. 

Versio en Neostrada prijsverhoging

januari 2019

Met de start van het nieuw jaar hebben 2 grote spelers uw webhosting en domein tarieven verhoogt. Sommige hosting pakketten wel met 400%. Wees gerust, wij zien geen reden om onze tarieven te verhogen, in tegendeel.

Onze 1Gb shared-hosting bied u professionele hosting vanaf €10,62 /jaar (= €0.885/maand)

© 2021 blog.website-hosting.be with webcreator available