HTTP/2 is standaard...

We zijn verheugd aan te kondigen dat we vanaf heden HTTP/2 standaard hebben geactiveerd op al onze gehoste websites. Dit betekent dat al het verkeer van en naar uw website nu zal profiteren van de voordelen van de nieuwste HTTP-protocolversie.

Wat betekent dit voor u? HTTP/2 is een significante verbetering ten opzichte van de vorige HTTP-versie. Het brengt verbeterde snelheden, efficiëntere verwerking van verzoeken en een algehele betere gebruikerservaring voor uw websitebezoekers. Kortom, uw website zal sneller laden en een hogere prestatie leveren dan voorheen.

We blijven ons inzetten voor het verbeteren van onze hostingdiensten en streven ernaar om u en uw bezoekers de best mogelijke ervaring te bieden. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze update, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Website-Hosting.be.

Amazon WorkMail...

We zijn verheugd aan te kondigen dat we nu ook Amazon WorkMail aanbieden als onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Amazon WorkMail is een veilige en efficiënte e-mailservice die is ontworpen om te voldoen aan de zakelijke communicatiebehoeften van vandaag. 

Met Amazon WorkMail kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Veilige en betrouwbare e-maildienst
  • Ingebouwde bescherming tegen spam en malware
  • Eenvoudige integratie met bestaande e-mailclients
  • Flexibele en schaalbare oplossing die met uw bedrijf meegroeit
  • Toegang tot de krachtige beveiligings- en beheerfuncties van Amazon Web Services

Dit alles bieden we aan voor slechts €6 per maand per account, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor bedrijven van elke omvang.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe Amazon WorkMail uw bedrijf kan helpen bij het stroomlijnen van de communicatie en het verbeteren van de algehele productiviteit. Ons ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of verzoeken.

We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw zakelijke communicatie met Amazon WorkMail.

© 2024 blog.website-hosting.be with webcreator available